A gyerekszobai selejtezés hét aranyszabálya
Egy. Ha a selejtezésnél ott van a gyerek is, akkor a szíved szerint kihajítandó játékok legfeljebb ötödétől tudsz megszabadulni.
Kettő. Ne ingasson meg a "de ezt Emmától kaptam kölcsön" ellenkezés. Dobd ki. Emmának se fog hiányozni.
Három. A hepimél menühöz kapott műanyag hányadékokat azonnal felismered. Szórd ki az összeset a francba.
Négy. Mondjuk kidobtál egy alkatrészt, mert nem tudtad mihez tartozik. Majd előkerül további hat. Ne habozz, nehogy előkapard a kidobottat. Már ráléptél az útra.
Öt. Tanuld meg a lehető legmeggyőzőbben kimondani a "persze, hogy emlékszem, hogy én vettem Neked" mondatot. De azért dobd ki.
Hat. A nejlonzsákot, amibe összegyűjtöd a kiszórandó játékokat, azonnal vidd ki a kukába, még jobb, ha egyből a szemétégetőbe viszed. Ha leteszed az előszobában: majd mindjárt kiviszem, akkor a kis disznók elkezdik visszalopogatni a szirszarokat.
Hét. A legborzalmasabb mondat, ami elhangozhat a selejtezés közben: jó lesz ez még valamire. Amire ezt mondják, annak a likvidálásához tűzön-vízen át ragaszkodj.

Szerző: Szabó László  2013.10.29. 08:57 1 komment

Címkék: gyerekszoba selejt aranyszabályok hepimél

A bejegyzés trackback címe:

https://szabolaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr945604261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2013.12.30. 21:14:33

Jó lesz az még valamire... Ha másra nem, akkor arra, hogy azon veszekedjünk, mennyi kacatot őrizgetünk... ;-)
süti beállítások módosítása